Om oss

Det erfarna kapelltvätteriet

Orienttvätt öppnade dörrarna redan 1938 med målet att ge er som är i behov av kapelltvätt i Stockholm en så bra service som möjligt – allt från bemötande till kvalitet. 

För varje enskilt kapell vi tar oss an och tvättar är målet att ge tillbaka det till dig i ett så perfekt skick som möjligt och att du ska få dina förväntningar långt överstigna vad gäller vår service. 

Vad som urskiljer oss från andra tvätterier är förutom vår långa erfarenhet och breda kunskap användning av vårt exklusiva egenutvecklade tvättmedel som är skonsamt mot kapellets impregnering och rutor och som löser upp de värsta mögel- och smutsfläckar, vilket får ditt kapell att se ut som nytt igen till när båtsäsongen drar igång igen. 

För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder har vi även valt att erbjuda kostnadsfri hämtning och leverans inom tullarna, från dörr till dörr. 

Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss, oavsett om du har några frågor eller funderingar eller om du önskar upphämtning av ditt kapell redan idag.