Experter på kapelltvätt Haninge

Vi har under över 80 år hjälpt båtägare i behov av professionell och omsorgsfull kapelltvätt i Haninge. Vi gör allt och lite till för att få ditt båtkapell som nytt igen. Varmt välkommen!

Vad våra kunder säger om vår kapelltvätt

5/5
"Ett mycket serviceminded företag! Snabb hjälp och proffsigt bemötande! Kommer garanterat skicka vänner och bekanta hit."
Stephane
5/5
"Rent och glad och trevlig personal. 5 av 5!"
Anna
5/5
"Professionellt arbete och trevligt bemötande. Prisvärt, blev som nya. Kommer att anlita dem igen. Jag ger dem bästa betyg."
Ghasem
5/5
"Finns inget tvätteri som är lika duktiga som er."
Olle

Vad du kan förvänta dig

Kapelltvätt före och efter
Båtkapelltvätt före och efter

Varför du bör anlita just oss

Vi strävar efter att erbjuda varje kund som anlitar oss för kapelltvätt i Haninge en service av högsta kvalitet som lämnar ditt båtkapell rent och fint så att det kan se ut som nytt igen. Efter en båtsäsong är det vanligt med smutsfläckar, mögel, fågelträck och annan smuts, vilket kan ge ett tråkigt intryck av din båt som helhet.

Det är därför en bra idé med att få en kapelltvätt i Stockholm genomförd ett par gånger per säsong för att se till att det ser trevligt och rent ut när du är ute med din båt. Vårt moderna tvätteri och personal besitter kompetensen och erfarenheten som krävs för att ge dig en fantastisk service som långt överstiger dina förväntningar i allt från bemötande och service till smidighet och lämnar ditt kapell i ett optimalt skick så att du är redo för när det är dags att ta ut båten på säsongens premiärtur.

Vi erbjuder dessutom vår kapelltvätt i Bromma, Täby, Lidingö, Värmdö, Åkersberga och alla andra delar av Stockholm, åt privatpersoner, företag och hamnar. 

Vårt moderna tvätteri ligger beläget endast en kort bilfärd från Haninge om du vill lämna in ditt kapell själv. Vi har även möjlighet att hämta och lämna ditt kapell om du föredrar det. Vårt tvätteri och har stor kapacitet och har en av Nordens absolut modernaste maskinparker. För varje tvätt av båtkapell strävar vi efter att alltid tänka på miljön i det vi gör och att finnas här för dig som en miljömedveten kund som det gröna valet. Exempel på detta är att vi återanvänder hela 80% av allt vatten som förbrukas i våra lokaler.

Toppvalet i över 80 år för kapelltvätt Haninge

Vi har över 80 års erfarenhet av att erbjuda våra kunder i behov av professionell kapelltvätt i Haninge. Under åren har vi fått in båtkapell i väldigt dåliga skick och fått dem att se som nya ut igen med vår professionella tvättservice och breda kunskap. 

Smidig och enkel tvättservice

Vår tvättservice håller alltid högsta tänkbara kvalitet standard och hos oss kan du räkna med att få tillbaka ditt kapell som nytt igen efter det att vi är klara. Vi gör det dessutom snabbt och smidigt så att du kan komma ut på vattnet igen så snart som möjligt.

Vi hämtar och lämnar kostnadsfritt inom tullarna

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund hos oss hämtar och lämnar vi ditt båtkapell för dig som bor inom tullarna, helt gratis. För dig som bor i Haninge kan vi självklart också hämta upp ditt båtkapell mot en mindre extra avgift. 

Kontakta oss för kapelltvätt Haninge!

Oavsett hur ditt båtkapell än ser ut, hur stort det är och hur dina specifika behov ser ut kan du alltid räkna med att vi kommer få det att se ut som nytt igen efter vi är färdiga med vår service. Vi hjälper dig med alla typer av båtkapell i alla olika storlekar och skick med samma strävan efter att överstiga dina förväntningar. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss redan idag för kapelltvätt i Haninge och ser fram emot att höra från dig!