Dina lokala experter inom kapelltvätt Bromma

Vi är sedan 1938 specialister på kapelltvätt i Bromma. Vi utför allt inom kapellmakeri, reparation, impregnering och allt annat inom vård av båtkapell. Varmt välkommen!

Vad våra kunder tycker om vår kapelltvätt

5/5
"Rent och glad och trevlig personal. 5 av 5!"
Anna
5/5
"Professionellt arbete och trevligt bemötande. Prisvärt, blev som nya. Kommer att anlita dem igen. Jag ger dem bästa betyg."
Ghasem
5/5
"Ett mycket serviceminded företag! Snabb hjälp och proffsigt bemötande! Kommer garanterat skicka vänner och bekanta hit."
Stephane
5/5
"Finns inget tvätteri som är lika duktiga som er."
Olle

Före och efter

Kapelltvätt före och efter
Båtkapelltvätt före och efter

Fördelar med att anlita just oss

När du anlitar oss för kapelltvätt i Bromma kan du räkna med att du fåt tillbaka ditt båtkapell rent och fint, snabbt och smidigt. Efter en båtsäsong är det vanligt att se smutsfläckar, mögel, fågelträck och andra otrevligheter som ger ett ovårdat intryck av din båt som helhet. 

Det är därför väldigt fördelaktigt att få kapelltvätt genomfört minst en eller två gånger varje säsong för att se till att det alltid ser snyggt och fräscht ut när du är ute på vattnet. Vårt moderna tvätteri och personal besitter kunskapen, erfarenheten och servicetänket som behövs för att ge dig en fantastisk service som långt överstiger dina förväntningar och lämnar ditt kapell i perfekt skick så att du är redo för när båtsäsongen sätter igång igen. 

Vi hjälper självklart även dig som är i behov av kapelltvätt i Haninge, Täby, Värmdö, Åkersberga och samtliga andra områden i Stockholm med omnejd. 

Vårt moderna tvätteri perfekt belägen strax utanför Bromma har enorm kapacitet och har en av Nordens modernaste maskinparker. Vi strävar efter att alltid tänka på miljön i allt vi gör och att finnas här för våra kunder med ett grönt val. Exempel på detta är att vi återanvänder hela 80% av allt vatten som förbrukas i våra lokaler.

Över 80 års erfarenhet inom kapelltvätt Bromma

Vi har över 80 års erfarenhet av att tvätta kapell i Bromma och genom åren har vi fått in båtkapell i värsta tänkbara skick och fått dem att se som nya ut igen med vår professionella tvättservice. 

Smidig och smärtfri service

Vår tvättservice håller alltid högsta tänkbara kvalitet och du får tillbaka ditt kapell som om det vore nytt igen efter det att vi är färdiga. Inte bara det, vi gör det även snabbt och smidigt så att du kan komma ut på vattnet igen så fort som möjligt.

Gratis hämtning och leverans inom tullarna

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund hos oss hämtar och lämnar vi ditt båtkapell för dig som bor i Bromma, helt utan kostnad. Vi kan även hämta upp ditt båtkapell för dig som bor utanför tullarna, men i dessa fall tillkommer en extra avgift. 

Kontakta oss för kapelltvätt Bromma!

Oavsett vilket skick ditt båtkapell än är i och oavsett hur dina behov ser ut kan du räkna med att vi kommer få ditt kapell som nytt igen efter vi är klara. Vi tar oss an alla typer av båtkapell i alla olika storlekar och skick med samma höga entusiasm och strävan efter att du som kund ska bli nöjd. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss redan idag för kapelltvätt i Bromma!